Catering minimum bestilling 10 personer
Vi kan kjøre ut, ta kontakt for priser.
Bestill 1 uke i forveien.
Tradisjonell koldtbord
Elgkarbonade m/stekt løk (A: 7, 10), Roastbeef m/remulade(A: 3), Rekekabaret m/dressing (A:2,3, 7), Krydret kyllingklubber (A:10), Ovnsbakte småpotet, Hjemmelaget potetsalat (A: 7, 10), Eggerøre og laks (A:3, 4) Salat, Waldorfsalat ala Fjordgløtt med kalkun (A:8,9) Brokkolisalat (A: 3) - Hjemmebakt brød (A: 1) og smør (A: 7).
Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergen
375 kr per pers.
Tapas
Hjemmelaget kjøttboller i tomatsaus (A:1, 7, 12), Marinert scampi (A:2), Krydret kyllingklubber (A:10), Spekemat m/ostefat (A:7), Ovnsbakte poteter, bacondadler, tortillarull m/spekeskinke, kremost og ruccola (A: 1, 4, 7) - Lakserull m/pepperrotkrem (A: 1, 2, 7) - Salat - Focaccia (A: 1), Aioli (A: 3, 10) - smør (A: 7).
Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergi
390 kr per pers.
Suppe
Velg mellom: Potetsuppe, Tomatsuppe, Minestronesuppe eller blomkålsuppe.
Inkl. Brød eller focaccia
125 kr
Spekemat
Spekeskinke - fenalår - salami - storfekjøtt (fra Brandbu pølsemakeri)
Eggerøre, brød, salat og hjemmelaget potetsalat (A: 1, 3, 7, 10)
Med rømmegrøt: 290 kr per pers.
225 kr per pers.
Biff Stroganoff (A: 7)
inkl. salat, brød og potetmos (A: 1, 7)
255 kr
Biff Bourguignon (A:9, 12)
Inkl. Salat, brød og hjemmelaget potetmos(A: 1,7)
275 kr
Snitter
Forslag til pålegg:
Reker m/majones (A:2, 3, 10) - Brie (A: 7) - Roastbeef m/remulade (A: 3) - Norvegia (A: 7) - Kokt egg (A: 3) - Eggerøre og laks (A: 3, 4), Eggerøre og spekeskinke (A: 3)
Elgkarbonade m/stekt løk (A:7,10) + 45 kr per snitte
Allergen brød med smør: (A: 1, 7)
38 kr per snitte
Lapskaus med storfe
Lapskaus, flatbrød og tyttebær (A: 9)
199 kr per pers.
Selskap på Fjordgløtt Minimum bestilling 10 personer
Tradisjonell koldtbord
Elgkarbonade m/stekt løk (A: 7, 10), Roastbeef m/remulade(A: 3), Rekekabaret med dressing (A: 2,3, 7), Krydret kyllinglår (A:10), Ovnsbakte poteter, Hjemmelaget potetsalat (A: 7, 10), Salat, Brokkolisalat (A: 3), Waldorfsalat ala Fjordgløtt med kalkun (A:8,9), Eggerøre og røkt laks (A: 3, 4) Hjemmebakt focaccia (A: 1) og smør (A: 7).
Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergen
475 kr per pers.
Tapas
Hjemmelaget kjøttboller i tomatsaus (1, 7, 12), Marinert scampi (A:2), Krydret kyllingklubber - Spekemat og ostefat (A: 7), Ovnsbakte poteter, bacondadler, tortillarull m/spekeskinke, kremost og ruccola (A: 1, 7) - Lakserull med pepperrotkrem (A:1, 2, 7) - Salat - Focaccia (A: 1), Aioli (A: 3, 10) og Smør (A: 7).
Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergen
490 kr pers.
Suppe
200 kr per pers.
Spekemat
Spekeskinke - fenalår - salami - storfekjøtt (fra Brandbu pølsemakeri)
Eggerøre, brød, salat og hjemmelaget potetsalat (A: 1, 3, 7, 10)
Inkl. rømmegrøt: 330 kr per pers.
335 kr per pers.
Biff Stroganoff
Inkl. salat, brød og hjemmelaget potetmos (A: 1, 7)
355 kr
Biff Bourguignon
Inkl. salat, brød og hjemmelaget potetmos
375 kr
Snitter
Forslag til pålegg:
Elgkarbonade m/stekt løk (A: 10) - Reker m/majones (A:2, 3, 10) - Brie (A: 7) - Roastbeef m/remulade (A: 3) - Norvegia (A: 7) - Kokt egg (A: 3) - Eggerøre og laks (A: 3, 4)
Allergen brød med smør: (A: 1, 7)
3 snitter 200kr
4 snitter 250 kr
5 snitter 300 kr
Lapskaus med storfe
Lapskaus, flatbrød og tyttebær (A: 9)
299 kr per pers
Allergener (A). Rettene kan tilpasses, spør oss gjerne om allergenfrie alternativer
1. Gluten - 2. Skalldyr - 3. Egg - 4.Fisk - 5. Peanøtter - 6. Soya - 7. Melk - 8. Nøtter - 9. Selleri - 10. Sennep - 11- Sesam - 12. Sulfitt - 13. Skjell og bløtdyr - 14. Lupin