Catering minimum bestilling 10 personer

Ny pris f.o.m. 6. januar 2025
Tallerken, engangsfat, boller, varmekasser og grønn kasser skal leveres tilbake 

Vi kan kjøre ut, ta kontakt for priser.

Bestill 1 uke i forveien. 

Tradisjonell koldtbord

Elgkarbonade m/stekt løk (A: 7, 10)Roastbeef m/remulade(A: 3), Rekekabaret m/dressing (A:2,3, 7)Krydret kyllingklubber (A:10), Ovnsbakte småpotet, Hjemmelaget potetsalat (A: 7, 10),  Eggerøre og laks (A:3, 4) Salat, Waldorfsalat ala Fjordgløtt med  kalkun (A:8,9) Brokkolisalat (A: 3) - Hjemmebakt brød (A: 1) og smør (A: 7).

Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergen

375 kr per pers.

Tapas

Hjemmelaget kjøttboller i tomatsaus (A:1, 7, 12), Marinert scampi (A:2), Krydret kyllingklubber (A:10), Spekemat m/ostefat (A:7), Ovnsbakte poteter, bacondadler, tortillarull m/spekeskinke, kremost og ruccola (A: 1, 4, 7) - Lakserull m/pepperrotkrem (A: 1, 2, 7) - Salat -  Focaccia (A: 1), Aioli (A: 3, 10) - smør (A: 7).

Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergi

390 kr per pers.

Suppe

Velg mellom: Potetsuppe, Tomatsuppe, Minestronesuppe eller blomkålsuppe.

Inkl. Brød eller focaccia

125 kr

Spekemat

Spekeskinke - fenalår - salami - storfekjøtt (fra Brandbu pølsemakeri)

Eggerøre, brød, salat og hjemmelaget potetsalat (A: 1, 3, 7, 10) 

Med rømmegrøt: 290 kr per pers.

225 kr per pers. 

Biff Stroganoff (A: 7)

inkl. salat, brød og potetmos (A: 1, 7)

255 kr 

Biff Bourguignon (A:9, 12)

Inkl. Salat, brød og hjemmelaget potetmos(A: 1,7)

275 kr

Snitter

Forslag til pålegg:

Reker m/majones (A:2, 3, 10) - Brie (A: 7) - Roastbeef m/remulade (A: 3) - Norvegia (A: 7) - Kokt egg (A: 3) - Eggerøre og laks (A: 3, 4), Eggerøre og spekeskinke (A: 3) 

Elgkarbonade m/stekt løk (A:7,10) + 45 kr per snitte

Allergen brød med smør: (A: 1, 7)

38 kr per snitte

Lapskaus med storfe

Lapskaus, flatbrød og tyttebær (A: 9)

199 kr per pers.

Selskap på Fjordgløtt Minimum bestilling 10 personer

Inkluderer lokal, enkel oppdekking og kaffe/te
Ekstra pynting av lokal kan ordnes via Ida Blien fra Aashaug gartneri og blomster 
Leie av lokal på Fjordgløtt utenom åpningstid, ta kontakt for pris. 

Tradisjonell koldtbord

Elgkarbonade m/stekt løk (A: 7, 10), Roastbeef m/remulade(A: 3), Rekekabaret med dressing (A: 2,3, 7), Krydret kyllinglår (A:10), Ovnsbakte poteter, Hjemmelaget potetsalat (A: 7, 10), Salat, Brokkolisalat (A: 3), Waldorfsalat ala Fjordgløtt med kalkun (A:8,9), Eggerøre og røkt laks (A: 3, 4) Hjemmebakt focaccia (A: 1) og smør (A: 7).

Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergen

475 kr per pers.

Tapas

Hjemmelaget kjøttboller i tomatsaus (1, 7, 12), Marinert scampi (A:2), Krydret kyllingklubber - Spekemat og ostefat (A: 7), Ovnsbakte poteter, bacondadler, tortillarull m/spekeskinke, kremost og ruccola (A: 1, 7) - Lakserull med pepperrotkrem (A:1, 2, 7) - Salat - Focaccia (A: 1), Aioli (A: 3, 10) og Smør (A: 7).

Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergen

490 kr pers.

Suppe

Velg mellom: potetsuppe, tomatsuppe, minestronesuppe eller blomkålsuppe. Fås med hjemmelaget brød eller focaccia 

200 kr per pers.

Spekemat

Spekeskinke - fenalår - salami - storfekjøtt (fra Brandbu pølsemakeri)

Eggerøre, brød, salat og hjemmelaget potetsalat (A: 1, 3, 7, 10) 

Inkl. rømmegrøt: 330 kr per pers. 

335 kr per pers.

Biff Stroganoff

Inkl. salat, brød og hjemmelaget potetmos (A: 1, 7)

355 kr

Biff Bourguignon

Inkl. salat, brød og hjemmelaget potetmos

375 kr

Snitter

Forslag til pålegg:

Elgkarbonade m/stekt løk (A: 10) - Reker m/majones (A:2, 3, 10) - Brie (A: 7) - Roastbeef m/remulade (A: 3) - Norvegia (A: 7) - Kokt egg (A: 3) - Eggerøre og laks (A: 3, 4)

Allergen brød med smør: (A: 1, 7)



3 snitter 200kr

4 snitter 250 kr

5 snitter 300 kr  

Lapskaus med storfe

Lapskaus, flatbrød og tyttebær (A: 9)

299 kr per pers

Allergener (A). Rettene kan tilpasses, spør oss gjerne om allergenfrie alternativer

1. Gluten - 2. Skalldyr - 3. Egg - 4.Fisk - 5. Peanøtter - 6. Soya - 7. Melk - 8. Nøtter - 9. Selleri - 10. Sennep - 11- Sesam - 12. Sulfitt - 13. Skjell og bløtdyr - 14. Lupin

Fotoglimt fra catering og tidligere selskap på Fjordgløtt